Workshop kinderyoga voor kinderen met bijzondere behoeften, voor de kinderen van nu

Deze 3-daagse workshop richt zich tot diegene die willen leren om op een andere manier naar kwetsbare kinderen in onze maatschappij te kijken.
We leren de kunst om te kijken voorbij het label dat ze dragen, zoals autisme, adhd, hooggevoeligheid, mentale of fysieke beperking, naar wie ze werkelijk zijn. Vanuit een diep respect en liefde voor datgene wat ze ons komen spiegelen, leren we via yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties om deze kinderen te helpen stralen, te groeien voorbij de beperking, te stralen in hun bijzondere ik.
De aangeleerde oefeningen richten zich tot het op hun unieke manier bij zichzelf leren komen en bij dat wat ze daar vinden rust en liefde te voelen. We kijken naar de verschillende uitdagingen waar deze kinderen mee geconfronteerd worden in deze wereld en zetten hier leuke tools tegenover waarbij ze vanuit hun unieke talent tot groei kunnen komen. Daarnaast geeft de workshop jou als docent ook een bredere kijk op de wereld, wanneer je zal zien dat deze bijzondere kinderen ons veel komen leren. 
We wijzen deze geweldige kinderen de weg naar:
– innerlijke rust
– zich veilig kunnen binden aan hun lichaam
– het weer voelen van hun lichaam
– krachtig staan in het leven
– evenwicht vinden in hun zijn
kortom… de weg naar zich gelukkig voelen in het lichaam en in hun leven.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben met kinderyoga.

3 daagse workshop kinderyoga voor kinderen met specifieke behoeften, voor de kinderen van nu
Lesdagen: van 9u tot 17u
Data: 4/8/2024 – 10/8/2024 – 11/8/2024
Locatie: VESTA – Lange Dijkstraat 36 – Schaffen-Diest
Prijs: € 465