OPLEIDING NEI THERAPEUT

Enig in België!!!

NEI Opleiding tot NEI therapeut – Neuro Emotionele Integratie

In december 2018 starten we met een unieke opleiding tot NEI therapeut. Deze opleiding is uniek in België. Wij hebben het genoegen om te mogen samen werken met Nicole Michiels en Hetty Lambert, docenten NEI therapie, van het Natuurgeneeskundig centrum in Alkmaar.

Nicole en Hetty geven al ruim twintig jaar opleidingen over NEI therapie en willen nu naar België komen.

Intensieve NEI-training als combinatie van online modules en praktijkgerichte lesdagen
Vijf online modules en vier lesdagen wisselen elkaar af. Met uitgebreide zelfstudie, huiswerkopdrachten en deelname aan de lesdagen krijg je alle benodigde kennis en vaardigheden om met NEI voor jezelf en voor anderen aan het werk te kunnen gaan.

PRAKTISCH

Hoe zit de opleiding praktisch in elkaar?
We hebben er voor gekozen om de opleiding deels digitaal en deels via praktijkgerichte lesdagen te organiseren. Vaak hebben mensen een drukke agenda of is het moeilijk om vrij te nemen van het werk of het gezin en deze manier van les volgen, is dan ideaal. Wij hebben de volledige opleiding op film opgenomen en die filmpjes krijg je in vijf verschillende modules toegestuurd. Tussen de filmpjes in organiseren we dan telkens een praktijkdag waarop we met alle cursisten en twee docenten samen komen. We combineren dus telkens een stukje theorie (5 digitale lesmodules) met praktijk (4 praktijkgerichte opleidings- en een oefendag). Uit ervaring hebben we gemerkt dat deze formule zeer goed werkt en veel voordelen biedt.
Voordelen:
– je kan op de momenten dat het jou past en op je eigen tempo de lessen volgen
– je moet maar vier keer een verplaatsing doen voor de praktijklessen
– je kan de lessen zo vaak als je wil bekijken zodat de inhoud heel goed kan doorzakken
– je krijgt intensieve ondersteuning en kan je vragen stellen wanneer die voor jou belangrijk zijn
– tijdens de praktijklessen leer je je medecursisten kennen en kan je, indien je dit wenst, afspreken om samen te oefenen
-…

De opleiding gaat in januari 2020 digitaal van start. Je krijgt dan van ons de eerste lesmodule toegestuurd die je thuis kan bekijken. Daarnaast ontvang je ook uitgebreide uitgeschreven cursus.  Je kan dus op eigen tempo en op momenten waarop het voor jou het beste uitkomt, bezig zijn met de inhoud van de opleiding. Na het ontvangen van de eerste module, is er de eerste praktijkdag in Oud-Turnhout (18 januari). Daar komen we met alle cursisten bij elkaar en wordt er bekeken wat je in de eerste module hebt kunnen zien, wordt er vooral veel geoefend met elkaar en is er alle mogelijkheid om verduidelijking te krijgen en vragen te stellen.
Na deze les krijg je dan weer een tweede module digitaal doorgestuurd en kan je weer verder aan de slag met het vervolg van de opleiding. En dit gaat dan zo door tot alle modules zijn doorlopen. Tijdens de laatste praktijkdag wordt er ook een test afgenomen om te bekijken of je NEI voldoende onder de knie hebt. Je wordt door de docenten intensief  begeleid zodat je zeker en vast slaagt.
Er zijn in totaal vier praktijkdagen, een oefendag (zie data hieronder) en vijf digitale modules gepland. Op die manier krijg je alle informatie (en zelfs nog veel meer) en kan je thuis rustig alles bekijken zo vaak als je zelf wil.

Start opleiding: 4 januari 2020 (online module)

Data praktijkgerichte lesdagen (in Oud-Turnhout) : 18/1/2020 – 15/2/2020 – 21/3/2020 – 25/4/2019
Tussendoor zijn er nog vier online lesmodules, is er huiswerk en een oefendag op 7/3/2019

Lestijden: 9.30 u tot 16.30 u
Locatie: De Liereman, Schuurhovenberg 43 te Oud-Turnhout (er is ruim voldoende gratis parking)

Prijs: € 1.225, inclusief de 5 online trainingen, 4 praktijkgerichte lesdagen, uitgebreide cursus, koffie, thee, water en versnaperingen, exclusief lunch.

Inschrijven: wens je deze opleiding te volgen, kan je je adres en telefoonnummer doormailen naar info@hetvrolijkestekje.be

Deze opleiding kan niet worden betaald met KMO portefeuille aangezien we ze niet zelf organiseren maar ze wel wordt gegeven door externe docenten