Opleiding NEI therapeut

Leer de techniek waarmee je emotionele blokkades kunt herkennen én oplossen. Kies voor gezondheid, vrijheid en ongekende mogelijkheden.

Kamp je met klachten die maar niet over lijken te gaan? Zoals migraine of een spastische darm? Duurt die burn-out maar voort? Kortom, zit je niet lekker in je vel? Je kan fysiek, mentaal en emotioneel ongemak ervaren van onverwerkt verdriet, overmatige stress of een nare gebeurtenis. Er worden blokkades opgeworpen in het lichaam. Energie kan letterlijk zijn weg niet meer vinden; een energetische blokkade met zeer uiteenlopende klachten tot gevolg.

De NEI-methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen. Door middel van vragen stellen aan het onderbewuste geheugen kom je erachter wat er in het verleden gebeurd is en wat je er nu van weerhoudt een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. NEI kan jou bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling. Het is een krachtige methode die succesvol is gebleken bij vele uiteenlopende klachten, zoals leerproblemen tot steeds terugkerende blessures, en van aambeien tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Na deze NEI-opleiding ben je in staat om niet alleen jezelf, maar ook anderen te helpen. 

Als je van nature de behoefte voelt om hen om wie je geeft te helpen, dan geeft NEI je een no-nonsense methode om positieve veranderingen en genezing te creëren.
De cellen in je lichaam hebben een geheugen van elk detail van je leven tot nu toe. Soms raken “onopgeloste” zaken op de achtergrond van je gedachten zonder dat je er nog bewust van bent. Dat is nu eenmaal “menselijk”. Deze zaken kunnen je fysiek en mentaal in je huidige leven beïnvloeden.
NEI is een direct systeem dat als het ware licht schijnt op de bron van de klachten. Het verlichten van de oorzaak van een klacht maakt dat de cliënt zich weer van de zaak bewust wordt. Zodra de oorzaak duidelijk is, gebruiken we een simpele techniek waarbij de linker en de rechter hersenhelft in communicatie raken. Dit bevrijdt het zelfhelende vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk.

Werk je als diëtiste, kinesist, (kinder)coach of in een vakgebied waarbij mensen helpen centraal staat, maar loopt je aanpak soms vast? Overweeg dan eens op zoek te gaan naar mogelijke emotionele blokkades bij je patiënt of cliënt. Onze NEI-opleiding helpt je om je als professional te ontwikkelen. Je leert op een andere manier naar klachten van jouw klantenkring te kijken en hiervoor oplossingen te bieden

De opleiding wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets, waarna je bij voldoende resultaat een certificaat ontvangt.

Intensieve NEI-training als combinatie van online modules en praktijkgerichte lesdagen
Vijf online modules en vier lesdagen wisselen elkaar af. Met uitgebreide zelfstudie, huiswerkopdrachten en deelname aan de lesdagen krijg je alle benodigde kennis en vaardigheden om met NEI voor jezelf en voor anderen aan het werk te kunnen gaan.

PRAKTISCH

Hoe zit de opleiding praktisch in elkaar?

Vanaf het najaar 2023 wordt de opleiding in een nieuwe vorm gegeven.

Start opleiding: najaar 2023

Locatie: Het Vrolijke Stekje in Dessel

Prijs: komt binnenkort op onze website

Inschrijven: Indien je interesse hebt, mag je via mail je adres en telefoonnummer doorsturen (info@hetvrolijkestekje.be).