Praktisch & prijzen

PRAKTISCH EN PRIJZEN

8 daagse intensieve kinderyogadocentenopleiding tijdens de zomervakantie
Lesdagen van 9.00u tot 18.00u
Data: 20/7/2020 – 21/7/2020 – 22/7/2020 – 23/7/2020 – 24/7/2020 – 25/7/2020 – 26/7/2020 – 22/8/2020
Locatie: VESTA – Lange Dijkstraat 36 – Schaffen-Diest
Prijs: € 1250 (betaling mogelijk in termijnen of via KMO portefeuille)

11 daagse kinderyogadocentenopleiding op zaterdagen (voorjaar 2021)
Lesdagen van 10u tot 16u
Data: komen binnenkort op onze website
Locatie: VESTA – Lange Dijkstraat 36 – Schaffen-Diest
Prijs: € 1250 (betaling mogelijk in termijnen of via KMO portefeuille)

Bij het afronden van de opleiding ontvang je een certificaat van kinderyoga docent.

3 daagse workshop kinderyoga voor de kinderen van deze tijd
Lesdagen van 10u tot 16u
Data: 18/4/2020 – 2/5/2020 – 16/5/2020
Locatie: VESTA – Lange Dijkstraat 36 – Schaffen-Diest
Prijs: € 375 (betaling mogelijk via KMO portefeuille)

Dagopleiding Yoga in de klas
Lesdag van 10u tot 16u
Datum: 4 april 2020
Locatie: VESTA – Lange Dijkstraat 36 – Schaffen-Diest
PRIJS: € 125 (betaling mogelijk via KMO portefeuille)

Onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Dit wil zeggen dat wij betalingen kunnen aanvaarden via KMO portefeuille.

In onze prijzen zitten materialen, een mooi uitgewerkte cursus, koffie, thee en lekkernijen inbegrepen.

Indien je een lesdag mist, mag je die steeds in een andere groep inhalen

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier op onze website in te vullen, via deze link:

Inschrijven

INFOMOMENT

Indien je graag vrijblijvend kennis maakt met onze kinderyoga docentenopleiding, ben je van harte welkom op ons infomomenten. Kijk voor de data onder het menu infomoment/praktisch. Tijdens deze infomomenten zal er uitleg worden gegeven over onze opleiding en kan je  vragen stellen en kennis maken met Vicky. Indien je hier graag naartoe komt, zou het fijn zijn indien je ons een mail stuurt: info@hetvrolijkestekje.be


BETALING

Na de inschrijving ontvang je van ons een inschrijvingsbevestiging en een factuur waarop je alle betalingsinformatie terug kan vinden.

Indien het moeilijk voor je is om het volledige bedrag binnen deze gestelde termijn te voldoen, adviseren we om contact met ons op te nemen en dan bekijken we graag welke betalingsovereenkomst we kunnen afspreken die voor jou past.
Betaling kan op volgend rekeningnummer: BE80 9730 7153 2177 op naam van Bodhi VZW, met duidelijke vermelding van je naam en het factuurnummer.
Indien je werkt in een Vlaamse KMO of zelf ondernemer bent, bestaat de mogelijkheid om te betalen via KMO portefeuille. Je vindt alle informatie hierover op www.kmo-portefeuille.be

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door cursist
De deelnemer kan binnen 14 dagen na inschrijving via e-mail de inschrijving zonder kosten herroepen. Daarna kan er niet meer geannuleerd worden. Je kan uiteraard, indien het je niet lukt om de opleiding te volgen, steeds aansluiten bij een andere groep of bij een opleiding die later wordt georganiseerd.

Indien je tijdens de opleiding wegens omstandigheden één of meerdere dagen niet naar de les kan komen, wordt het cursusgeld niet terugbetaald. We bieden je wel de mogelijkheid om de les op een later tijdstip in te halen. Indien je 80% van de opleidingsdagen aanwezig bent, ontvang je het certificaat van kinderyogadocent.

Annulering door ons
Mochten er onverhoopt te weinig deelnemers zijn, of als er sprake is van overmacht door omstandigheden, dan behouden wij het recht om de opleiding te annuleren. Je wordt daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht. In dat geval volgt restitutie van het lesgeld binnen twee weken.


VERTROUWELIJKHEID

De deelnemer dient alles wat in de lessen wordt ingebracht door medestudenten, mentoren of docenten, zowel vragen als voorvoorbeelden, als vertrouwelijke informatie te beschouwen en niet met derden te delen. Alleen op deze manier kan een open uitwisseling gegarandeerd worden waarbij de privacy van iedereen volledig gerespecteerd wordt.
Ook met de schriftelijk informatie (cursus) wordt vertrouwelijk en professioneel omgegaan. Het is niet toegestaan de gedrukte cursus en de werkvormen van de lesgever te kopiëren en aan derden door te geven. De gedrukte cursus valt onder de copyright van de lesgever.
Het is ook te allen tijde verboden om met het verkregen materiaal zelf cursus te gaan geven. De deelnemer is uiteraard wel vrij om binnen het werk als kindercoach deze informatie te gebruiken tijdens de sessies.


BEREIKBAARHEID

Onze opleidingen kinderyogadocent gaan door bij VESTA, Langedijkstraat 36, 3290 Diest – Schaffen

ROUTEBESCHRIJVING
De toegang tot de hoeve is gemakkelijker via Hooilandse berg (geef via GPS gemakkelijkheidshalve daarom deze straatnaam in).
Bij het inrijden van de Hooilandse berg neem je onmiddellijk de eerste straat links. De hoeve ligt direct rechts achterin.

OPENBAAR VERVOER
Bushalte Hooilandse berg BUS 7 Diest – Beringen. De locatie bevindt zich op 200 meter van de bushalte; zie www.delijn.be


ALGEMEENHEDEN

In de prijs van de opleiding zit een gedrukte cursus, lesmateriaal, koffie, thee, water en versnaperingen inbegrepen.
De lesdag van de elfdaagse opleiding start om 10.00 u stipt en eindigt rond 16.00 u. De achtdaagse intensieve zomeropleiding start om 9.00 u en eindigt om 18.00 u.
Gelieve op tijd aanwezig te zijn. Een kwartier voor de aanvang is de cursusruimte geopend.