Praktisch & prijzen

Praktisch & prijzen

PRAKTISCH

11 daagse opleiding
Lesdagen van 10u tot 16.30u
Data: er worden nieuwe data gepland
Locatie: Natuurcentrum De Liereman – Schuurhovenberg 43 – Oud-Turnhout

PRIJS

€ 1.250 (betaling mogelijk in termijnen of via KMO portefeuille)

Bij het afronden van de opleiding ontvang je een certificaat van kindercoach.
Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier op onze website in te vullen.

Onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Dit wil zeggen dat wij betalingen kunnen aanvaarden via KMO portefeuille.

Er bestaat de mogelijkheid om in één keer te betalen of in drie keer (€ 400 binnen 14 dagen na inschrijving – € 400 binnen de maand na de start van de opleiding – € 450 binnen de twee maand na de start van de opleiding)
Indien je er voor in aanmerking komt, kan je ook betalen met KMO portefeuille

In onze prijzen zitten materialen, een mooi uitgewerkte cursus, koffie, thee en lekkernijen inbegrepen.

Indien je een lesdag mist, mag je die steeds in een andere groep inhalen.

Indien je een losse lesdag of module wil volgen van de basisopleiding, vragen we € 130 per lesdag.
In onze prijzen zitten materialen, een mooi uitgewerkte cursus, koffie, thee en lekkernijen inbegrepen. We vragen wel om zelf kleurtjes en stiften mee te brengen.
Indien je een lesdag mist, mag je die steeds in een andere groep inhalen.


Prijs verdiepingsmodules kindercoaching

  •  Verdieping creatief coachen (2 dagen): € 250
  •  Verdieping EFT (1 dag): € 125

In onze prijzen zitten materialen, een mooi uitgewerkte cursus, koffie, thee en lekkernijen inbegrepen. We vragen wel om zelf kleurtjes en stiften mee te brengen.


BETALING

Na de inschrijving ontvang je van ons een inschrijvingsbevestiging en een factuur waarop je alle betalingsinformatie terug kan vinden.
Indien het moeilijk voor je is om het volledige bedrag binnen deze gestelde termijn te voldoen, adviseren we om contact met ons op te nemen en dan bekijken we graag welke betalingsovereenkomst we kunnen afspreken die voor jou past.
Betaling kan op volgend rekeningnummer: BE80 9730 7153 2177 op naam van Bodhi VZW, met duidelijke vermelding van je naam en het factuurnummer.
Indien je werkt in een Vlaamse KMO of zelf ondernemer bent, bestaat de mogelijkheid om te betalen via KMO portefeuille. Je vindt alle informatie hierover op www.kmo-portefeuille.be

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door cursist
De deelnemer kan binnen 14 dagen na inschrijving via e-mail de inschrijving zonder kosten herroepen. Daarna gaat de annuleringsperiode in waaraan kosten verbonden zijn.
–       Annulatie binnen 6 weken voor aanvang: 25% inschrijfgeld verschuldigd
–       Annulatie binnen 4 weken voor aanvang: 40 % van het inschrijfgeld verschuldigd
–       Annulatie binnen 2 weken voor aanvang: 60% van het inschrijfgeld verschuldigd
–       Annulatie binnen 1 week voor aanvang: dan is het volledige bedrag verschuldigd. Je kan uiteraard wel deelnemen
aan een opleiding die later nog wordt georganiseerd.

Indien je tijdens de opleiding wegens omstandigheden één of meerdere dagen niet naar de les kan komen, wordt het cursusgeld niet terugbetaald. We bieden je wel de mogelijkheid om de les op een later tijdstip in te halen.

Annulering door ons
Mochten er onverhoopt te weinig deelnemers zijn of als er sprake is van overmacht door omstandigheden, dan behouden wij het recht om de opleiding te annuleren. Je wordt daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht. In dat geval volgt restitutie van het lesgeld binnen twee weken.


VERTROUWELIJKHEID

De deelnemer dient alles wat in de lessen wordt ingebracht door medestudenten, mentoren of docenten, zowel vragen als voorvoorbeelden, als vertrouwelijke informatie te beschouwen en niet met derden te delen. Alleen op deze manier kan een open uitwisseling gegarandeerd worden waarbij de privacy van iedereen volledig gerespecteerd wordt.
Ook met de schriftelijk informatie (cursus) wordt vertrouwelijk en professioneel omgegaan. Het is niet toegestaan de gedrukte cursus en de werkvormen van de lesgever te kopiëren en aan derden door te geven. De gedrukte cursus valt onder de copyright van de lesgever.
Het is ook te allen tijde verboden om met het verkregen materiaal zelf cursus te gaan geven. De deelnemer is uiteraard wel vrij om binnen het werk als kindercoach deze informatie te gebruiken tijdens de sessies.


BEREIKBAARHEID

Onze opleidingen kindercoaching gaan door in Bezoekerscentrum De Liereman, Schuurhovenberg 43 te Oud-Turnhout. U kan gratis parkeren op de zandparking naast het gebouw. De Liereman is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien u niet met eigen vervoer ter plaatse kan geraken, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen. We bekijken dan of er een cursist bij jou in de buurt woont. Indien dit niet zo is, kan je met het openbaar vervoer rijden tot in Oud-Turnhout en van daar verder met een andere cursiste. Wij helpen jou graag om dit te regelen.


ALGEMEENHEDEN

In de prijs van de opleiding zit een gedrukte cursus, lesmateriaal, koffie, thee, water en versnaperingen inbegrepen. We vragen aan de cursist om zelf kleurtjes, stiften, een schaar, gom en potlood mee te brengen.
De lesdag start om 10.00 u stipt en eindigt rond 16.30 u. Gelieve op tijd aanwezig te zijn. Een kwartier voor de aanvang is de cursusruimte geopend.