Wie zijn wij

Wie zijn wij

Het Vrolijke Stekje bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een groot hart voor kinderen en jongeren. Op onze eigen, unieke manier proberen wij ons steentje bij te dragen om van hen gelukkige mensen te maken.

MEDEWERKERS

Nicole Ooms 

Reeds vele jaren zet ik me in voor het welzijn van kinderen en jongeren. Ze vormen een heel kwetsbare groep in onze maatschappij en verdienen het om alle hulp en steun te krijgen om uit te groeien tot gelukkige volwassenen. Daaraan mijn steentje kunnen bijdragen, bezorgt me immens veel vreugde en voldoening.

Om dit alles realiseerbaar te maken heb ik ‘Het Vrolijke Stekje’ opgericht. Hiermee wil ik een “stekje” creëren waar kinderen, jongeren, (groot)ouders, professionelen, kortom, mensen met een hart voor kinderen…, terecht kunnen. In deze VZW organiseer ik opleidingen tot kindercoach. Het ultieme doel van mijn VZW is het opzetten van ‘Vrolijke Stekjes’, huizen waar kinderen en jongeren die niet meer thuis kunnen wonen op een liefdevolle manier worden opgevangen en begeleid. Wil je hier graag meer over lezen, dan nodig ik je uit om verder op deze website te kijken. Vanuit mijn ervaring als administratief medewerker, run ik de ‘organisatie’ van de VZW. Je kan bij mij terecht voor alle vragen mbt de opleiding.

Naast het werk in de VZW, ben ik ook reeds jaren actief als vrijwilliger bij Yar Vlaanderen en coach ik jongeren. Dit alles in combinatie met mijn gezin, maakt dat ik mijn dagen goed gevuld krijg. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit fijne werk mag doen.


Caja de Haan

Als coach richt ik mij op het emotioneel welzijn.

Met toewijding en groot respect voor de unieke persoonlijkheid, ondersteun ik volwassenen en kinderen op die momenten in hun leven wanneer extra steun gebruikt kan worden.

Ik maak gebruik van Creatieve Coaching, EFT (Emotional Freedom Techniques), NEI (Neuro Emotionele Integratie) en geef extra ondersteuning met de Bach Bloemen Remedies. Meer info hierover vind je op mijn website.

Sinds de oprichting van Het Vrolijke Stekje, geef ik met groot enthousiasme en heel veel plezier les in Creatief Coachen en EFT.

 Mijn website


Wouthiera Crommelin

Met veel liefde, plezier, humor, inspiratie en ontspanning werk ik al jaren in mijn ouder- en kindercoachpraktijk Bloei (2004). Omdat de methodes die ik gebruik effectief en snel werken, geef ik hier de laatste jaren ook trainingen in aan mensen die met ouders en kinderen werken. (sinds 2004) Ik verheug me er iedere keer op om mijn kennis ook te gaan overdragen in België, bij Het Vrolijke Stekje!

Mijn website


Vicky van der Poel

Als mama van vier kinderen beschouw ik het ouderschap tot één van de belangrijkste taken in mijn leven. Voor mezelf is het een groeiproces, steeds dichter bij mezelf, steeds bewuster in het leven. Mijn zoektocht naar een bewuster leven begon bij de geboorte van mijn oudste zoon in 2005. Ik kwam dingen tegen in zijn opvoeding waar mijn hart niet overeen kwam met de regels en structuren die de maatschappij voorziet. Het zoeken naar oplossingen bracht me al snel op het pad dat ik nu bewandel, toen nog als ouder en nu zelf als coach. Na de geboorte van mijn dochter in 2011 besloot ik mijn leven om te gooien en mezelf te herscholen.

Diverse opleidingen brachten me tot het punt van vandaag, doch maakte ik het belangrijkste groeiproces door mijn gezin te observeren. Ik leerde spiegels te zien, te begrijpen en van daaruit in beweging te komen. Laat het mijn missie zijn om anderen te inspireren diezelfde beweging te maken. De weg vinden naar innerlijke vrijheid en rust voor jezelf en je gezin. Want iedereen verdient het in alle vrijheid te mogen zijn wie hij of zij is.

Mijn website